Nationale Bomenbank stelt haar deuren open voor publiek vanaf 23 t/m 28 maart!

Ben jij sportief, avontuurlijk, een buitenmens en/ of heb jij groene vingers? Kom dan snel langs bij de Nationale Bomenbank om in de keuken te kijken van ons prachtige bedrijf. Vanaf maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart stellen wij onze deuren open voor werkzoekenden, scholieren, studenten en andere geïnteresseerde. Ben je op zoek naar een uitdagende baan, een stageplek of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je aan en kom langs!

Maak van je passie je werk en kom langs voor één van de onderstaande vacatures!

  • Aankomend Boomverzorger
  • Boomverzorger (European Tree Worker)
  • Hoofd uitvoering

‘Kom binnen bij bedrijven’ is een initiatief van verschillende bedrijven dat ervoor zorgt dat bedrijven en organisaties in contact worden gebracht met werkzoekende, stagiaires en vrijwilligers. Vanaf maandag 23 t/m 28 maart stellen een aantal bedrijven en organisaties in de Gemeente Gouda, Krimpenerwaard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht, Vijfheerenlanden, Waddinxveen en Zuidplas de deuren open voor publiek.

www.kombinnenbijbedrijven.nl

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang