Nationale Bomenbank heeft als ambitie om vanuit klantvriendelijkheid, oog voor het milieu en efficiency dicht bij haar opdrachtgevers gevestigd te zijn. De uitwerking daarvan is het oprichten van zelfstandige vestigingen door het land zodat een landelijk dekkend netwerk ontstaat. De naamswijziging van Kuppen boomverzorging bv naar Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland bv is daar een uiting van.

Door de naamswijziging wordt de in 2013 ingezette synergie verder doorontwikkeld: uitwisselen van elkaars specialismen, kennisvelden, medewerkers en machines, kortom samen nog sterker worden in bomen en met recht boomspecialisten zijn. Maar wat voor u, als onze relatie, zeker zo belangrijk is, wij blijven betrokken en zijn met onze vestiging bij u in de buurt. De naam verandert, maar de medewerkers blijven!

U kunt de medewerkers van Nationale Bomenbank Zuidoost Nederland bereiken op telefoonnummer 0485-45 55 57 of per e-mail .

Bovenstaande past binnen de strategie van onze groep van bedrijven om als landelijk werkende boomspecialisten, samen met onze opdrachtgevers, te werken aan de klimaatbestendige en gezonde leefomgeving van morgen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang