Branchevereniging VHG heeft de landelijke competitie ‘Boomproject van het jaar 2016’ opgezet. De vakjury heeft drie inzendingen genomineerd. Wij zijn trots en verheugd te melden dat ons project ‘Stadsplein Oldenzaal’ een van de genomineerden is.

De genomineerden zijn:

  • Stationsomgeving Arnhem, ETS boomexperts
  • Pannekoekendijk Zwolle, BTL Bomendienst
  • Stadsplein Oldenzaal, Nationale Bomenbank

Deze projecten drukken elk hun eigen groene stempel op de omgeving. Het zijn interessante voorbeelden voor de sector en de markt. Het zijn projecten waarbij de vakkennis van een boomspecialist onontbeerlijk is gebleken. De projecten zijn beoordeeld op de volgende aspecten: innovatie en originaliteit, architectuur, beplanting en uiteraard vakmanschap. Ook de taakverdeling en relatie met opdrachtgever is meegenomen in de beoordeling, een boomproject is vaak een samenspel van diverse partijen.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Nederlandse Boominfodag op 10 juni in Velp.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Saskia Versteeg via telefoonnummer: 06-519 677 99 / of e-mail of Joke Mul via telefoonnummer: 030 - 659 56 54 of e-mail .

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang