Ontwikkelen
Arnoud zal voor velen geen onbekende zijn. Hij is al ruim 20 jaar werkzaam in het ‘groen wereldje’. Hij heeft onder andere bij Copijn, John Koomen Dak- en geveltuinen en Sempergreen Vertical Systems gewerkt. Stuk voor stuk gerenommeerde en specialistische bedrijven. ‘Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en hou er van om mij continu te ontwikkelen. De overstap naar Nationale Bomenbank past perfect in die lijn’.

Marktleider
Nationale Bomenbank staat voor een team enthousiaste boomspecialisten die klant en boom centraal stellen. Al bijna 50 jaar werken wij dag in dag uit met bomen in de openbare ruimte, in de breedste zin van het woord. Op het gebied van het verplanten van grote bomen is Nationale Bomenbank marktleider.

Gezonde leefomgeving
Met haar opdrachtgevers, het team van boomspecialisten en het aantrekken van Arnoud zet Nationale Bomenbank Noord-Holland haar ontwikkeling en groei door. ‘Wij luisteren goed naar onze opdrachtgevers. Zeker in deze bijzondere tijd moet je je onderscheiden. Wij focussen ons op een duurzame, groene en gezonde leefomgeving. Vanzelfsprekend zijn bomen ons belangrijkste instrumentarium’.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang