Op vrijdag 19 september hebben Terra Nostra, Prohold en Burobol de website beterebomen.nl gepresenteerd. De presentatie was onderdeel van het feestelijke 20 jarige jubileum van Kuppen Boomverzorging.

Doel van deze site is het opzetten van een platform waar kennis over bomen en boomziektes wordt gekoppeld aan beheer en ontwerp. Door in het ontwerp te anticiperen op de mogelijkheid van ziektes, wordt een boomstructuur robuust en duurzaam. Kern van de oplossing is het vergroten van diversiteit in boomstructuren. Op deze site worden handvatten gegeven voor het vergroten van de diversiteit met behoud van beeld en vergroting van ecologische waarde. De komende maanden wordt hard verder gewerkt aan een actuele inhoud, waarbij dankbaar gebruik gemaakt wordt van de adviezen van de klankbordgroep. Terra Nostra, Prohold en Burobol denken de website januari 2015 up and running te hebben.

Deel dit artikel

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen