Boomonderzoek en advies

De afdeling Onderzoek en Advies van de Nationale Bomenbank is per 1 maart 2013 verzelfstandigd in Terra Nostra BV. Alle boomonderzoeken van Nationale Bomenbank worden uitgevoerd door Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem.

Terra Nostra is een betrouwbare kennispartner voor alles wat met bomen te maken heeft. Er werken boomtechnisch adviseurs met een grote ‘drive’ voor bomen. Mensen die hun kennis ontlenen aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten én aan 40 jaar praktijkervaring. Mensen die de koppeling kunnen leggen tussen boom en bodem.

Deze sterke vakinhoudelijke en ervaringsgerichte insteek vindt u terug in het advies. En in het feit dat Terra Nostra maatwerk kan leveren voor complexe, afwijkende vraagstukken op het gebied van bomen. Een opsomming van de diverse onderwerpen waarin Terra Nostra zich heeft gespecialiseerd vindt u terug op haar website: terranostra.nu.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen