Bij het gemeentehuis van Castricum in Noord-Holland zijn medio 2011 nieuwe boombakken geplaatst. De bomenbakken moeten zorgen voor een efficiënte ruimtelijke indeling, gezonde bomen en een fraai aangezicht. De boombakken zijn ontworpen door ontwerpspecialist IPV Delft geproduceerd door Jan Kuipers Nunspeet en geplaatst door de Nationale Bomenbank.

De boombakken zijn afkomstig uit de Trend-line van de Nationale Bomenbank. Eerder werd in deze lijn al de zogenaamde boombakbank geïntroduceerd. Het uiterlijk van de boombakken worden gevormd door de bekleding van stalen lamellen.

Om het juiste eindbeeld, beleving en functie van de bomen te kunnen realiseren is de inzet van vakspecialisme essentieel. De juiste boomsoortkeuze, vakkundig aanbrengen van voorzieningen, het planten van de bomen en een uitgebreide nazorg zijn van groot belang om een kwalitatief goed geheel tot stand te brengen. De Nationale Bomenbank heeft dit verzorgt met 40 jaar kennis van bomen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen