Wethouder Eef Schoneveld van de gemeente Moerdijk heeft 5 boombakken voor de wijk Serena ter adoptie aangeboden aan de wijkbewoners en de kinderen van de Arenberg. De wethouder benadrukte dat de gemeente de wijk bouwt, maar bewoners samen het hart ervan vormen. “Een wijk functioneert en is leefbaar als de mensen die er wonen elkaar respecteren en elkaar weten te vinden. Een mooi voorbeeld van burgerparticipatie”.

De boombakken waren eerder beloofd door de gemeente Moerdijk. Dit naar aanleiding van de wens van wijkbewoners om meer groen terug te brengen in de buurt. In samenspraak met de bewoners is gekozen voor de boom van de toekomst 2014: Parrotia persica. De boombakken en bomen zijn geleverd en geplaatst door Nationale Bomenbank.

Een aantal enthousiaste inwoners van de wijk, vertegenwoordigers van het pluspunt en de Arenbergschool gaan er samen voor zorgen dat de bomen tijdig water krijgen. De overige werkzaamheden worden door de gemeente gedaan.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen